Ledig stilling

Attracthead AS er et byrå som leverer medie- og kommunikasjonstjenester overfor rekrutterere og selskaper som søker arbeidskraft.  Vi har bred erfaring fra digitale medier og skal være en sparringspartner for våre kunder innen rett bruk av digitale medier for rekrutteringsformål.  Gjennom effektive kampanjer og attraktiv design hjelper vi våre kunder å attrahere de rette medarbeiderne.Account Manager
Som Account Manager i AttractHead vil du jobbe som rådgiver og selge våre tjenester overfor rekrutteringsselskaper og bedrifter som skal rekruttere.

DU behersker salg; er målrettet og strukturert i ditt arbeide. 

Om du også har en interesse for medier og digital markedsføring er det en stor fordel, men ikke et krav da du vil få full opplæring.


Vi ser for oss at du har jobbet med salg rettet mot næringslivet tidligere og er dyktig på å opprette og vedlikeholde gode relasjoner. 

Det viktigste er at du er sulten på å levere resultater og fremragende løsninger overfor våre kunder.

Dersom du også synes det er spennende å være med å bygge et selskap fra bunnen av er det et stort pluss.  Vi er en grunderbedrift.


Du vil i starten ha fokus på å bygge egen portefølje og med tid også stå for kampanjeplanlegning og rådgivning overfor egne kunder.

Det er essensielt for stillingen at du evner å identifisere kundens utfordringer og behov og tilby gode løsninger til disse.


Du blir del av et lite miljø med ambisjoner om å vokse det kommende året.  Miljøet er uformelt men med et sterkt fokus på å prestere på egne og kunders mål. 

Den rette vil få en sentral rolle i utviklingen av det kommersielle teamet.

Du vil få opplæring og innsikt i svært relevante verktøy og teknologi som er sentral for en digital markedsfører.  Vi jobber med alle ledende medier, sosiale så vel om redaksjonelle.  Våre tjenester spenner fra cutting-edge markedsføring til produksjon av innhold og design.


Tjenestene våre er etterspurt og alt ligger til rette for at du raskt skal kunne få etablert portefølje med god omsetning.


Stillingen lønnes med en kombinasjon av fastlønn og gode provisjonsordninger.  Vi jobber i en bransje der det er en rivende utvikling og vi deltar derfor jevnlig på kompetansehevende arrangement og kursing.  Dette skal du selvsagt også være med på.

Vi ser et stort pluss i kandidater som også på egen hånd holder seg oppdtart og har interesse i alt som har med digital markedsføring å gjøre.


Dersom dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg.

Send CV og noen ord om deg selv på post@attracthead.no


Har du spørsmål eller vil vite mer om oss eller stillingen ta også gjerne kontakt på telefon.

AddresseFornebuveien 37

1366 Lysaker